Eficienta maxima calitate garantata

CONSILIERE GRATUITA

Pentru alegerea celei mai avantajoase solutii pentru necesitatea beneficiarului atat privitor la solutiile tehnice cat si in alegerea materialelor folosite - deplasarea la sediul lucrarii, discutii preliminarii de informare a beneficiarului, executarea de masuratori si calcule preliminarii

Contactati-ne acum

Contact

Transmite-ne solicitarea ta prin apel telefonic sau prin completarea formularului de contact. In cel mai scurt timp posibil, noi te vom contacta pentru a discuta in detaliu despre solicitarea ta si pentru a stabili o intalnire, in vederea intocmirii ofertei personalizate, adaptate nevoilor si bugetului de care dispui.

Vizita de evaluare

Noi te vom contacta pentru a stabili impreuna o vizita la casa care necesita un nou acoperis sau renovarea acestuia. Este momentul in care veti clarifica in detaliu toate aspectele proiectului, precum: modelul si culoarea acoperisului si a sistemului pluvial, suprafata si cantitatile necesare pentru invelitoare, jgheaburi si burlane, accesorii, definirea detaliilor de livrare si instalare.

Oferta

La scurt timp dupa vizita, vei primi din partea noastra o oferta de pret pentru operatiile de montare sau renovare si inlocuire a vechiului acoperis cu unul nou. Oferta trebuie sa includa detalii despre produsele folosite (modelul de acoperis ales, clasa de calitate, garantiile oferite, culoarea, accesoriile necesare, sistemul pluvial) si serviciile atasate (transport si manopera).

Contractul

Dupa acceptarea ofertei, este momentul semnarii contractului.

Executarea

Noi vom executa operatiile de instalare conform contractului pe care l-am incheiat, cu respectarea instructiunilor de instalare.

Curatarea

Dupa finalizarea operatiilor de executare, montatorii vor indeparta toate obiectele ramase pe acoperis sau in sistemul pluvial, si anume: bucati de tabla, sipci, moloz sau orice obiect (metalic sau nu).

Inspectie si Validare

Procesul de instalare a acoperisului se incheie cu o inspectie finala, in urma caruia vei primi un certificat de validare (Proces Verbal de receptie). Dupa aceasta ultima etapa, acoperisul este pregatit sa iti protejeze casa!

SERVICII PROIECTE

EXPERTII TAI IN ACOPERISURI

Echipa noastra de profesionisti, cu o bogata experienta in toate tipurile de invelitori pentru acoperisuri, sisteme pluviale de orice tip, dulgherie si tinichigerie, ofera servicii de calitate la cele mai ridicate standarde, cu cele mai bune si durabile materiale la cele mai avantajoase preturi!

IA LEGATURA CU NOI

Suntem la dispozitia ta pentru orice solicitari, informatii despre produse si servicii sau oferte de pret pentru acoperisul tau.

CONTACTEAZA-NE

sau suna-ne la 0734 976 380

Contacteaza-ne
  • Punct de lucru: Bucuresti, Pitesti, Brasov, Craiova, Timisoara, Cluj, Iasi, Bacau.
  • Phone: 0734 976 380
  • Email: mtobrint@gmail.com
Trimite-ne un mesaj

© 2016 «TUX MEDIA» Toate Drepturile Rezervate