Despre Noi

Firma autorizata in constructii efectuam lucrari de reparatii si renovari acoperisuri profesionale la preturi avantajoase atat in regim de urgenta cat si in regim normal.

Va stam la dispozitie cu lucrari de dulgherie, mansardari, centuri, consolidari, acoperiri cu tigla ceramica sau metalica, sisteme pluviale si alte tipuri de invelitoare, lucrari de hidroizolatii la blocuri cu membrana Shape, aticuri si pervaze.

Suntem constructori cu experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, axandu-ne in special pe montajul de acoperis si reparatii acoperis. Ne dorim sa ne pastram clientii si sa avem o colaborare pe termen lung.

Avem o echipă bine pregatită, cu experienta, capabilă sa rezolve fiecare cerință și fiecare problemă a clienților. Suntem una dintre cele mai bune firme de constructii in domeniul acoperisurilor și asta nu o spunem doar noi. Profesionalismul, seriozitatea și experiența noastră îți pot garanta o lucrare de calitate.

De-a lungul timpului, noi si echipa noastra, ne-am specializat in domeniul constructiilor si constructiilor acoperisuri in asa fel incat oferim servicii complete la cele mai bune standarde.

Sunati-ne la: 0736.582.551