Despre Noi

Colaborarea cu o firmă de construcții acoperișuri poate aduce pacea și încrederea că lucrarea va fi realizată în mod profesionist și că acoperișul va rămâne în stare bună pentru mulți ani înainte. Este important să alegeți cu grijă o firmă de încredere pentru a vă asigura că obțineți toate aceste beneficii.

Obiectivul nostru este ca toti clientii sa fie multumiti si sa colaboram ca profesionistii.

Serviciile noastre includ activitati complexe pentru acoperisuri de cladiri particulare sau compleze industriale. Printre acestea: reparatii acoperisuri, inlocuire acoperis, reparatii jgheaburi si burlane, inlocuire tigla ceramica sau tabla acoperis de tip tigla, montaj acoperis, mansardari case si blocuri, executie terase din lemn, acoperis terasa, montaj ferestre Velux, montaj parazapezi, inlocuire dolii, reparatii pazie din tabla, imbracat cosuri de fum, vopsit acoperis tabla zincata, dulgherie acoperis, hidroizolare acoperis, inlocuire aticuri etc.

Firma noastra are capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate profesionala, asigurand astfel beneficiarilor solutii optime.

Prin alegerea materialelor și tehnologiilor potrivite, o firmă de construcții acoperișuri poate contribui la eficiența energetică a locuinței dumneavoastră.

Un acoperiș de calitate și bine întreținut poate crește valoarea proprietății dumneavoastră și poate face casa mai atractivă pentru viitorii cumpărători.

Oferim Servicii Profesionale De Montaj Si Reparatii Acoperisuri:

0736.556.077